Vragen? Neem contact op: 06 1504 4040

KOP500 is hét business-event voor 500 vooruitstrevende ondernemers, professionals en bestuurders in Overijssel. Het Platform Waardemakers organiseert KOP500 voor bedrijven en organisaties die kansen pakken in de duurzame economie. Op KOP500 ontmoet je 499 andere innovatieve professionals die werken aan het Overijssel van morgen. Jij kunt er daar dus één van zijn!

De wereld van morgen, biedt vandaag volop kansen. De energietransitie en de overgang naar een circulaire economie vragen om actie. De ontwikkelingen gaan razendsnel. Voor ondernemers is timing alles: te vroeg instappen is risicovol, te laat instappen is funest. De energietransitie naar de nieuwe economie biedt enorme kansen voor bedrijven, maar ook voor overheden. Duurzaamheid is economie. Op KOP500 draait het om inspiratie, co-creatie en netwerken in een nieuwe economie. Een mix van doen en leren over verschillende thema’s zoals energietransitie, circulaire economie en veranderende markten in verschillende sectoren. Ontmoet aansprekende ondernemers, wetenschappers, visionairs en trendwatchers en ga samen met andere innovatieve professionals aan de slag.

Overijssel op kop naar morgen! Ondernemende pioniers en de provincie Overijssel hebben zich verenigd in Waardemakersnetwerken. Waardemakers zijn ondernemers die actief inzetten op duurzame ontwikkeling, innovatie en economische groei. Door samen te werken presteren ze beter, brengen ze elkaar verder en ontstaan nieuwe businessmodellen. Deze ondernemers zijn de aanjagers van KOP500. Overijssel gaat op kop naar morgen! 

Wanneer: Havenkwartier in Deventer
Waar: 3 oktober 2018.
Meer informatie: kop500.nl