Vragen? Neem contact op: 06 1504 4040

Save The Date: Werksessie; “Mijn bedrijf verduurzamen? Hoe dan?”

In Haaksbergen zijn veel bedrijven bezig met het verduurzamen van hun bedrijfsvoering en het verbeteren van de energiehuishouding. Tegelijkertijd lopen veel bedrijven tegen hindernissen aan. Er zijn legio mogelijkheden om aan de slag te gaan met duurzame energie maar welke investering is de beste voor uw bedrijf? Wat is er technisch mogelijk en hoe valt dit te financieren?

Hoe zet je ambities op het gebied van duurzame energie om in actie?
Op donderdagmiddag 25 januari organiseert het Haaksbergse bedrijfsleven samen met de gemeente Haaksbergen en de Provincie Overijssel een werksessie om bedrijven in Haaksbergen verder te helpen. Op deze middag willen wij van u weten wat de vragen zijn die bij u leven. We laten inspirerende voorbeelden uit uw omgeving de revue passeren en gaan op een interactieve manier met u in gesprek. Deze avond is het vervolg op de eerder dit jaar georganiseerde avond voor het Haaksbergse bedrijfsleven over duurzame energie.

Doel van de bijeenkomst is het maken van een menukaart voor bedrijven die het bedrijfsleven in Haaksbergen gaat helpen om goede keuzes te maken als het gaat om investeringen in het verduurzamen van de energiehuishouding. Deze bijeenkomst is de eerste van in ieder geval twee bijeenkomsten waarbij wij op deze eerste middag van u willen horen welke onderwerpen u uitgewerkt zou willen zien. Denkt u aan zonnepanelen op uw dak, ziet u kansen voor energiebesparing, of ziet u mogelijkheden voor duurzame oplossingen in uw primaire productieproces? Doe mee en werk samen met ons aan de duurzame menukaart voor Haaksbergen!

Wanneer: Donderdag 25 januari 2018 van 16:00 tot 18:00 uur (broodjes met soep aansluitend)
Waar: Theater De Kappen, Sterrebosstraat 2 in Haaksbergen

Noteer de datum in uw agenda. Een uitgebreid programma volgt begin januari. Dan kunt u zich ook bij ons aanmelden.
Stuur deze Save The Date vooral door naar geïnteresseerden in uw netwerk!
Trouwens, neem op 25 januari uw smartphone mee!